Ce mâncăm când nu gătim acasă

Ce mâncăm când nu gătim acasă

Săptămâna asta ne-a reușit să-i luăm la întrebări pe unii dintre clienții noștri fideli despre preferințele lor culinare din afara ariei bucătăriei proprii.
Mai jos, vă lăsăm sursele lor sigure de mâncare bună. Nu vom oferi o listă lungă, căci vom face referință doar la localurile/sursele de aprovizionare la care apelează cel mai des. Și, după cum ne-au împărtășit, ei sunt destul de loiali locurilor care le plac și le schimbăm rar.

Mâncare bună din
RESTAURANTE

Începem cu restaurantele, de unde se comandă săptămânal, cel mai rar la 2 săptămâni (deci, cam o dată, maxim de 2 ori #acasanusegateste). 

🥓Smoke & Ribz – alegerea potrivită pentru serile când se întâlnesc prietenii la un #pahar de vorbă cu mâncarea văzută în filmele americane  (burgere, costițe suculente, taco-uri gustoase). Unde mâncarea e bună, acolo și băuturile trebuie să fie pe măsură. Așadar, la ei găsești o gamă variată de bere artizanală, fabricată local, cu arome și gusturi unice.

Atenție! Cât pe ce să uităm, clienții recomandă să încercați Sandwich-ul de porc cubanez (Cubanos) din filmul „Chef”.

🍠Budweiser e tot din lista de preferate și, când o să se îndure clienții să comande și altceva în afară de racii lor, o să putem recomanda mai multe poziții de aici. 🙂 Dar în 80% din cazuri la raci se ajunge, care pot fi fierți după metoda clasică cu mărar sau după cea aromată cu unt și usturoi. Fac și borșuri bune, și burgeri. De testat odată și cheeseburger-ul lor #Delicios&Suculent.

Vino Pizza –  au cea mai delicioasă și crocantă pizza la bucată. Cel mai des se comandă 4 Formaggi / Crostino, care în opinia clienților e combinație foarte reușită. Și, au multe tipuri de vinuri și de spumant în meniu, la care (mare noroc!) mai este activă și o reducere #bunicică de -20%. Dacă vă prinde pofta de pizza într-o zi de marți, atunci mai beneficiați de aceeași reducere și la categoria „pizza”.
Dacă nu e pizza, e KFC. Clienții noștri se împart în tabere diferite, cei din team aripioare și alții din team Crispy strips. Voi la care v-ați alătura?

În aceeași ordine de idei, cei care au gustat măcar odată din minunățiile La Chickeria și-ar cumpăra abonament de ședere la ei, însă localul lucrează exclusiv doar la livrare.

De la Ocean Fish și George Standard  puteți să vă faceți plinul de ingrediente principale pentru zilele când aveți chef de gătit și împărtășit cu cei dragi gândurile despre ce v-a adus ziua de muncă.

Mâncare bună din
BRUTĂRII și COFETĂRII
Lăsăm și în categoria asta doar bunătățile la care se tot întorc clienții noștri.

🍦Gelato cu gustul autentic se găsește la Gioelia. Clienții nu se abțin să comande înghețată în cantități generoase și cu diverse arome. Printre preferatele acestora este gustul: Pistacchio – Înghețată cu pesto de fistic cu sare de Cervia, un preparat cremos cu fistic de calitate superioară ușor sărat cu sare dulce de Cervia, unică în lumea.

🥖 Despre pâinica și plăcințele de la Granier se zvonește în întreaga capitala că ar fi exact ca cele din cuptorul bunicilor (doar cu un conținut mai mic de carbohidrați).
Înainte de a fi crezute, zvonurile trebuie verificate 🙂

Nici meniul Creme de la creme nu dezamăgește niciodată hedoniștii clienți iFood. Ba chiar inspiră și aduce senzația de plăcere gastronomică și vizuală. Dacă pare incredibil, îi puteți cunoaște, gustând tarta dulce cu prune. N-o să vă lase indiferenți.

Crosta e tot din lista de preferate ale clienților noștri din motiv că eclerele lor sunt o nebunie. Totuși, când vine vorba de deserturi, fiți de acord că niciodată nu sunt prea multe. Dacă la cele clasice ați memorat gustul, testați-le și pe cele nestandarte de la Ice Dessert. Fiecare poziție din meniul lor e o operă de artă.

După cele relatate, putem concluziona că e mai bine o dată să guști decât 100 de ori să auzi!⁣⁣⠀

Poftă bună, pofticioșilor!*

*Notă! Cei care au ajuns până la sfârșit, aflați că puteți avea livrare gratuită pentru comenzile plasate la localurile sus menționate, dacă achitați cu Mastercard de la MICB.

Pentru mai multe detalii și noutăți gastronomice, accesați iFood.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top