Află acum de ce oamenii comandă bucate acasă sau la oficiu și obține Livrare Gratuită de la iFood, achitând comanda cu cardul Moldindconbank de la MasterCard

Află acum de ce oamenii comandă bucate acasă sau la oficiu și obține Livrare Gratuită de la iFood, achitând comanda cu cardul Moldindconbank de la MasterCard

Accesează de pe www.ifood.md compartimentul Livrare Gratuită MasterCard & Moldindconbank sau apasă pe Livrare Gratuită de la 250 lei.
Accesează de pe www.ifood.md compartimentul Livrare Gratuită MasterCard & Moldindconbank sau apasă pe Livrare Gratuită de la 250 lei.
 

Tot mai mulți oameni aleg confortul, adică serviciul de livrare a bucatelor pentru a comanda mâncare la domiciliu în orice parte a zilei.
Obiceiul de a comanda bucate acasă este asociat cu gânduri și sentimente pozitive: 62% dintre cei care comandă o fac atunci când sunt fericiți, în timp ce pentru 96% de oameni, livrarea la domiciliu este alegerea ideală pentru a economisi timp, a se răsfăța și relaxa după o zi lungă de muncă, dar și soluția ideală atunci când au oaspeți.

Cine comandă mâncare acasă?

44% angajații, 34% studenții și 22% persoanele care nu gătesc. Ritmul alert de viață, sarcinile pe care le avem și activitățile cotidiene ne fură tot timpul. Însă, trăim în secolul 21, în era digitală și performantă, în care există soluție la orice problemă. Livrarea alimentelor este o necesitate esențială – consumatorii spun că mâncarea la pachet și livrarea în punctul în care se află sunt „primordiale pentru stilul cu care trăiesc”.

Comandă bucate pe iFood, folosind opțiunea Comenzi Prealabile, astfel încât să fie gata când ajungi acasă. Majoritatea apelează la serviciul de livrare a bucatelor, atunci când nu vor să gătească și sunt obosiți după o zi epuizantă. Comandă din timp bucatele pentru cină, aflându-te la oficiu încă. Tehnologia este cheia de aur, ce face simplă și eficientă comandarea din aplicație și livrarea bucatelor din cele peste 200 restaurante și 30 Producători Locali de pe iFood.  Cu 2 click-uri, direct de pe ecranul telefonului tău, primești acasă bucatele fierbinți și mult așteptate.

Ce ne place să comandăm la livrare?

Studiile arată că populația din municipiul Chișinău adoră să mănânce acasă și vrea să o facă bine, experimentând diverse bucătării. Tipul de mâncare comandat cel mai des este burgerul. Cercetarea arată că consumatorii pun accent pe indicatorii de calitate a burgerului și modul în care aleg un anumit tip de burger, atunci când comandă. Cercetarea a fost efectuată în rândul a 440 de consumatori care adoră burgerii fie de vită, cu cașcaval, cu creveți sau vegani. Nu este surprinzător că cel mai important aspect al unui burger este gustul său unic. Pe lângă gust, calitatea generală și valoarea pe care o obții pentru prețul plătit sunt importante. Dacă vrei un burger delicios și deosebit vezi în articolul precedent 5 restaurante cu burgeri unici.

Creierul trimite semnalul – „Sunt fericit, am savurat și m-am delectat . Misiune indeplinită.”

Hai să intrăm în detalii cu clasamentul integral: fast food, sushi, pizza, bucate tradiționale, sandwchuri și wrapuri, etc. Una dintre cele mai simple soluții la probema gătirii și a lipsei de timp este fast-foodul, permițând o masă rapidă și ușoară. Un alt avantaj e accesibilitatea ca preț, fie că ai poftă de un meniu burger sau de un wrap, cartofi fri, nuggets și o băutură răcoritoare. Scriind articolul, mă tentează și pe mine să plasez o comandă pe iFood și să aștept livrarea la oficiu. Eh, ce nu facem pentru a ne satisface poftele și a primi plăcere maximală de la mâncare. Ne aduce fericire, nu-i așa ? Iubim anumite bucate din galaxia gastronomică. Creierul și sistemul digestiv scanează în mod constant fiecare experiență alimentară pentru a vedea dacă am atins nivelul necesar de plăcere.

Dar există o problemă comună: mâncăm în exces. Căutăm mai multă plăcere din mâncare și întrecem orice limită. Prinși într-o luptă dintre foamea reală și mâncatul din anumite motive (stres, emoții), pierdem. Deci, dacă dorești să rezolvi problema, citește despre mâncatul conștient în articolul nostru publicat pe blog.

Cum să primesc și eu Livrare Gratuită? 
Vezi condițiile de mai jos și comandă bucate acasă cu Livrare Gratuită de la iFood:

1. Să deții card MasterCard de la Moldindconbank
2. Să efectuezi o comandă de la 250 lei
3. Să alegi ca metodă de plată: achitare card
4. Dacă nu ai card, să deschizi un card de plată MasterCard de la Moldindconbank

Ai la dispoziție până la 30 de restaurante ce dețin această promoție, printre care McDonalds, KFC, Smoke & Ribz, Torro Kebab, Torro Burgers, Mr. Kebab, Granier, Tucano Coffee, Chi Wok, Vegan Phi și altele. Promoția este valabilă în perioada 01 octombrie 2022 până pe 31 decembrie 2022 inclusiv, ceea ce înseamnă că ai 3 luni norocoase cu livrare gratuită de la 250 lei. Profită la cote maxime, spune și prietenilor tăi, la sigur vor fi încântați.
Accesează de pe www.ifood.md compartimentul Livrare Gratuită MasterCard & Moldindconbank sau apasă pe Livrare Gratuită de la 250 lei.

Back To Top