Oferim o mână de ajutor pentru meniul de Paște

Oferim o mână de ajutor pentru meniul de Paște

Astăzi povestim despre masa festivă de Paște.
Chiar dacă de Paște, la fel ca de oricare altă sărbătoare, avem așteptări precum: o casă bine decorată, o masă perfect organizată, mâncare aleasă pe sprânceană și toți oamenii dragi alături, toate acestea pot crea sentimente de anxietate și panică.
Dar nu trebuie să fie așa. 

Țineți minte că această sărbătoare este despre familie, primăvară, speranță și reînnoire. 

Așadar, e momentul potrivit ca să deveniți versiunea cea mai bună.
Iar, dacă la întrebarea: „Ce voi pune pe masa festivă?” vreți să aflați răspunsul, atunci țineți-vă bine urechiușele de iepuraș 🙂

Fără îndoială, vedetele mesei vor fi ouăle încondeiate, cozonacul, pasca și carnea de miel.

Ouăle încondeiate
Probabil cunoașteți gluma potrivit căreia, ouăle care nu sunt frumos ornamentate au fost decorate doar pentru a nu fi recunoscute de găină. Dacă nici în acest an nu ați avut curajul să încercați încondeierea ouălelor, fiind un procedeu migălos – scăparea voastră, de 30 buc. e AICI.

Cozonacul și pasca
Dacă ați ajuns într-un moment în care să vă întrebați despre diferența dintre cozonac și pască, atunci aflați că numim „cozonac” prăjitură făcută din aluat dospit, frământat cu ouă, lapte, unt, zahăr și alte ingrediente, pe când „pască” este un cozonac tradițional făcut din aluat dospit umplut cu brânză de vaci, stafide, smântână etc. care se mănâncă de obicei la Paști de către creștinii ortodocși.

Pe cât de deosebit ar părea procesul de coacere, acesta ar putea să vă pună într-o mare dificultate! În special, dacă sunteți începător/oare.
Ați putea „simplifica ecuația” prin procurarea prăjiturilor de la marketul de lângă casă, însă vă recomandăm să faceți alegerea în favoarea ingredientelor de calitate.
Acești producători nu vă vor dezamăgi. Mai mult, vă vom economisi timpul prin livrarea rapidă până la ușă.

Carnea de miel
De obicei, în meniul de Paște, preparatele care au la bază carnea de miel din timpuri străvechi au stat întotdeauna în capul mesei. Chiar dacă multe persoane consideră că acest tip de carne este greu de digerat si prea gras, specialistii ne contrazic! Mai cu seamă că versatilitatea ei permite multe variante de preparare, însă cele mai sănătoase sunt cele prin coacere. Iar dacă este respectată procedura de preparare va avea și o aromă mult mai blândă.
Friptură de miel, ciorbă, cavurma și multe alte bucate puteți găsi dând click AICI.

Olecuță de atenție vom oferi și decorului special prin recomandarea unor figurine și ornamente comestibile pur și simplu adorabile. Trageți cu ochiul pe aici.
________________________________________________________________________________________________________________

Variantele propuse mai sus, considerabil vă vor ușura pregătirile pentru sărbătoare și vă vor oferi mai mult timp liber pentru ceea ce contează cu adevărat – oamenii dragi

Să aveți oameni fericiți alături și un Paște armonios!

P.S.: Nu uitați că puteți conta pe ajutorul nostru.

iFood livrează fericire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top