Unde găsesc produse locale? Cunoaște Producătorii Locali de pe iFood

Unde găsesc produse locale? Cunoaște Producătorii Locali de pe iFood

Revista Forbes a enumerat 43 de motive pentru care ar trebui să faci cumpărături locale și să sprijini afacerile. Producătorii locali îți oferă o experiență de cumpărare mai plăcută și mai bună, datorită unicității și autenticității produselor. Este bine cunoscut faptul că producătorii sunt orientați către clienți și înțeleg nevoile comunității lor, prin urmare, oferă o gamă variată de produse adaptate nevoilor.

Pe platforma iFood, în afară de restaurante, găsești peste 20 producători locali, repartizați pe compartimente: miere, ulei, vin, nuci, fructe și legume, ciocolată.
Fiecare producător are pe iFood produse cu istorii. Deci, hai să le descoperim împreună
!

Miere


Dacă ai poftă de miere neobișnuită și diferită de cea clasică, atunci o găsești la Honey House, și anume miere-cremă cu o textură fină și cremoasă. Pe iFood găsești miere-cremă cu diferite fructe și pomușoare ce-și păstrează proprietățile: afine negre, afine roșii, coacăză neagră, cătină, zmeură. Fiind atât de benefică și delicioasă, reprezintă un bun substituent al dulciurilor.

Printre producătorii de miere sunt: Apifera (miere polifloră, de tei și de salcâm), Nectar Lux (miere pentru copii, miere premium, seturi cadou, miere angro), Yantario (miere-cremă, de salcâm, polifloră, de tei), Regina Naturii (miere Bio, miere cu adaos, miere la plic, seturi cadou, miere la căldare).

Fructe și legume

La capitolul fructe și legume de sezon, Lolly Berry te suprinde cu cătină, benefică pentru vedere, ce contribuie la slăbire, luptă împotriva bolilor și menține organismul sănătos. Ai știut că cătina conține de 12 ori mai multă vitamina C decât o portocală? Producătorul local Delli Fruits pune la dispoziție fructe și legume, frumos ambalate în cutii biodegradabile și lădițe din lemn. Fondatoarea acestei afaceri menționează că Delli Fruits s-a născut din dorința de a livra fructe și legume proaspete tuturor consumatorilor, dar și de a susține ambalarea produselor în cutii biodegradabile și reciclabile.
Arena Fruct te invită să vezi fructele și legumele variate, printre care și cele de sezon: gutuie, mere, varză, pere, struguri. Pentru comoditatea consumatorilor, echipa Arena Fruct a creeat cutii cu legume și fructe, ce includ tot necesarul pentru tine și familia ta.

Fructe uscate și nuci

Fructele uscate sunt pline de vitamine și fibre, fiind o gustare ideală pentru cei ce au un ritm de viață grăbit, mereu sunt în mișcare și nu dispun de timp. Nucile și fructele uscate au cea mai mare parte din valoarea nutritivă a fructelor proaspete, fiind extrem de benefice. Drept urmare, sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru micile gustări. Fibrele alimentare te mențin sătul mult timp și controlează nevoia de a mânca între mese.
Mai jos, vei putea face cunoștință cu producătorii locali de fructe uscate și nuci:

MoBerry produce mere deshidratate, gutui, pere, vișine, aronie și prune, toate deshidratate și benefice la o ceașcă de ceai cu oamenii dragi. Pastilata din zmeură, pomușoare, gutui, măr este doza de dulce potrivită, și cel mai important sănătoasă. Vă recomandăm să oferiți copiilor, pentru a le cultiva obiceiul de alimentație sănătoasă. Accesați linkul pentru a vedea toate produsele, inclusiv și gemurile.
Mix Fruct oferă consumatorilor nu doar prune, caise și gutuie uscate, ci pune la dispoziție și fructe uscate în ciocolată. Fie că ai o zi de naștere sau pleci în ospeție, caisele sau prunele în ciocolată vor completa orice vizită. Prețurile și întreg asortimentul poate fi văzut aici.
Every Day vă prezintă secretul unui mic dejun sănătos și delicios. Indiferent de ce terci preferi, nucile și semințele vor transforma dimineața într-o adevărată delectare. E suficient să ai stafide, alune, caise uscate pentru a inventa în fiecare zi ceva nou. 
Snack-urile delicioase de la producătorul Selik sunt o adevărată salvare, atunci cand îți este foame: Amestec la ceai sau Amestec Energie ce include ananas, migdale, papaya, caise uscate, stafide, caju, răchițele, caju.
Miezul de nuci este produs de Fructusezon – afacere de familie ce oferă prune umplute cu nuci, măceșe uscate, prune uscate cu sâmburi, etc. 

Ciocolate și fructe în ciocolată


Ciocolate și fructe în ciocolată găsești pe platforma iFood la producătorul Rifero. De asemenea, ei creează și lădițe cu bomboane. Mai multe studii au demonstrat că ciocolata este bună pentru creier, îmbunătățeste memoria, datorită unei substanțe numite epicatechina.

Ceai

Dacă ești în căutarea unui ceai pentru somn de calitate, atunci brandul autohton Florado vine către tine, drag consumator cu o gamă de ceaiuri și produse naturale, concepute pentru o viață relaxantă.

Ulei presat la rece

Producătorii Biantti, Vegetal, Ambera au o gamă variată de uleiuri presate la rece din semințe de in, armurariu, ulei de floarea soarelui, bostan, cânepă, struguri etc. Știm cu toții că uleiurile presate la rece își păstrează 100% substanțele nutritive și au un rol important în cadrul unei alimentații echilibrate.

Vinuri

Vinul a fost supus unor studii intensive de-a lungul anilor și s-a dovedit a fi un elixir eficient. Cine spune că oamenii nu au nevoie de un izvor al tinereții ? Doar savurați un pahar de vin și îmbuteliați beneficiile surprinzătoare. Te invităm să descoperi producătorii de vinuri din țară, ce depun eforturi colosale pentru pune pe masa oamenilor un vin de calitate.
Printre producători este și Mied – ce produce cea mai veche băutură fermentată. Are o culoare cristalină și un buchet plin de arome florale, cu nuanțe de propolis, ceară și miere. E bogat în vitaminele B, minerale, aminoacizi și monoxid de azot. Această băutură specială te va surprinde cu gustul neobișnuit, dar foarte plăcut. 


Promoție specială
Plasează o comandă pe iFood de la Producătorii Locali și ai Livrare Gratuită de la 250 lei

Motivul pentru care ar trebui să faci cumpărături locale este acela de a susține afacerile locale (producătorii locali). Prin urmare, creezi o situație avantajoasă pentru toată lumea din comunitate. Vei obține cea mai bună experiență de cumpărare și te vei bucura de beneficiile în urma consumului de produse autohtone de calitate.

Back To Top