Produse locale pentru masa de sărbătoare #deACASĂ

Produse locale pentru masa de sărbătoare #deACASĂ

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă nu sunt niciodată prea timpurii, mai cu seamă că sunt cele mai așteptate. Acestea reușesc să ne teleporteze în copilărie și ne fac să ne simțim copii. În mod special, Crăciunului îi reușește să-i adune pe toți membrii familiei la aceeași masă. Și, așa cum se făcea pe timpuri, din ingredientele găsite în beciul fiecărui gospodar respectabil, după rețetele străbunicilor, toată familia era implicată în pregătirea bucatelor pentru masa festivă. Iar, în cuptorul bunicii unde trosneau vreascurile în focul încins de bunelul, frumos se rumeneau crăciuneii – simbolul norocului și străjerul pacei anului care vine.

Această experiență poate fi trăită din nou! Simte cum te învăluie spiritul Crăciunului odată cu apariția colindelor, a mirosului dulce de portocale, a zăpezii, a cadourilor neașteptate, a vinului fiert și a bucatelor atent alese.

Iar, pentru a face cât mai rapid rost de toate cele necesare, alege pentru sărbătoarea ta produse locale de pe iFood.

Odată cu sfârșitul Postului, un loc de cinste pe masă o vor avea preparatele pe bază de carne. Îți sugerăm specialitățile de Barda de la Carmageria Barda.
Fructe și legume găsești la: Arena Fruct și Deks;
Pentru vinul fiert alege: Vinăria din Vale, Vinum estate, Leuntea-vin, Castel Mimi, Bacio di Bolle, Aurelius;

Daruri pentru cei dragi:
– seturi cu de toate de la Delli Fruits;
– cele mai delicioase ciocolate de la Fructusezon, Rifero;
– miere Mielody, Yantario, Honey House, Nektar Lux, Regina Naturii, Apifera;

Nu uita să aprinzi și o lumânare (Vie Regale) pentru ca atmosfera să fie cât mai caldă și intimă, astfel reconectare cu cei dragi va fi una autentică.

Pentru colindători, recomandăm să pregătești daruri comestibile și sănătoase. Acestea vor aduce bucurie nemărginită copiilor care întorcându-se acasă, vor răsturna desaga pe masă și o vor împărți cu toți cei ai casei. Va fi o recompensă gustoasă și binemeritată după câteva ore de hoinărit prin ger și viscol.
Oferă-le: nuci (Biantti), fructe uscate în ciocolată și chipsuri de mere (Mix Fruct), pastilată, gemuri și dulceață ca la bunica (MoBerry).

Ultima, dar și cea mai prețioasă recomandare este de a nu uita că sărbătorile de iarnă nu sunt despre goana după cadouri, ci mai degrabă sunt despre conștientizarea lucrurilor cu adevărat valoroase, prețuirea a ceea ce avem și bucuria reuniunii cu cei dragi sufletului.

Sărbători fericite!

Back To Top