Unde in Chisinau gasesc burgeri unici  ?

burgeri chisinau

Unde in Chisinau gasesc burgeri unici  ?

Gusturile nu se discută, însă la capitolul burgeri în Chisinau, la sigur te putem ajuta. Povestea spune că un imigrant german din Texas a pus o friptură din Hamburg între două chifle și voila: s-a creeat istoria burgerului. Din fericire, o sută de ani mai târziu, întreaga lume s-a îndrăgostit.
În Chișinău poți găsi burgeri aproape peste tot, inclusiv și la livrare prin iFood, fiind combinați cu orice ingrediente. Nu este surprinzător că cel mai important aspect al unui burger este gustul său unic. Vezi mai jos 5 localuri cu burgeri originali și suculenți din Chisinau, luate din recomandările clienților noștri:

Torro Burgers


Te va impresiona cu un burger neobișnuit și imens, mai bine zis 1 kg de burger – suficient pentru adevărații gurmanzi. Combinația dintre ingrediente, gustul unic și pârjoala aromată îți vor crea dependență. Burgerul se comandă în prealabil cu 24 ore, la prețul de 144 lei. Acesta poate fi cadoul potrivit pentru bărbatul sau iubitul din viața ta. Intri pe www.ifood.md, cauți Torro Burgers și faci o comandă tip surpriză cu 24h.

burgeri chisinau
1 kg de BURGER

Black Star Burger


Este un restaurant popular care creează un produs de calitate premium la un preț accesibil. O rețetă unică de autor, un sistem special pentru prăjirea cotletelor și a coacerii chiflelor. Fă cunoștință cu burgerul exclusiv cu chiflă neagră și suculentă – VIP 13, ce te va cuceri prin gustul său, datorită combinării ingredientelor dulci și sărate: pârjoala din carne de vită marmorată, ciuperci, dulceață de coacăză, pară cu scorțișoară, sos relish, sos hawaii, ceapa roșie marinată după rețeta casei. Până nu încerci, nu descoperi. Prețul burgerului e de 123 lei. Atunci când ai poftă, te îndemnăm dintre burgeri din Chișinău să începi anume cu VIP 13, pentru că după ce îl vei savura chiar te vei simți VIP.


McDonald’s


Restaurantele McDonald’s oferă produse 100% proaspete, de calitate superioară, oricând și oriunde. În prezent, avem deschise șase restaurante în raza municipiului Chișinău. Vedeta meniului este burgerul Big Tasty® – o felie mare de carne de vită tocată cuprinsă într-o chiflă cu susan şi asortată cu trei felii de brânză Emmentaler, două felii de roşie, salată şi sos Big Tasty, și toate acestea la preț de 85 lei. Desigur, restaurantele McDonalds au o selecție mare de feluri de mâncare, dar Big Tasty este unul dintre cele mai bune. E un burger mare și consistent într-o cutie frumoasă, care a cucerit prin gustul său specific pe amatorii de fast-food. Se spune că secretul acestui burger constă în sosul special pe care îl pun bucătarii de la McDonald’s.

burgeri chisinau
Big Tasty®

Smoke & Ribz


Andrei – fondatorul Smoke & Ribz este un adevărat gurmand! Timp de câțiva ani a studiat atât tipurile de carne, cât și tipurile de gătire a ei. Din toate, cel mai impresionat a fost de afumarea la cald a cărnii, și anume adevăratul BBQ american. Pentru că în Moldova nu există restaurante cu așa specific, și-a propus să facă cunoștință oamenilor cu carnea slow cooked. Un mixt indrăzneț de ingrediente și gusturi a adus pe masa clienților Smoked Texas Brisket Burger – ce include chifla, carne de vită, gem din bacon cu ceapă și cafea, ceapă marinată, castraveți murați, cașcaval, muștar. Prețul acestuia e 150 lei. Ești curios să descoperi pe propriile papile gustative acest fenomenal burger, pregătit cu dragoste ? Dacă DA, atunci nu îți rămâne decât să alegi preferații burgeri din Chișinău și să plasezi comanda.

burgeri chisinau
Smoked Texas Brisket Burger

Rozmarin


Pentru amatorii bucatelor vegane, restaurantul Rozmarin are un burger delicios – Burger Vegan, ce combină 2 caracteristici: delicios și sănătos. Chifla burgerului e pregătită din făină de cocos de calitate superioară, combinând reușit humusul, mix de salată, roșii, castraveți marinați, ceapă marinată și cireașa de pe tort – cotleta, făcută pe bază de boboase. Se servește cu guacamole și cartofi copți. Burgerul Vegan e la preț de 115 lei. Să vezi și să nu mănânci e cea mai gravă infracțiune gastronomică.

burgeri chisinau
Vegan Burger


Burgerul sunt o sursă bună de proteină și cantități mari de fier. Bărbații adulți au nevoie de aproximativ 8 mg de fier pe zi, în timp ce femeile au nevoie de aproximativ 18. Un burger de un sfert de kilogram, conține peste 3 mg, ceea ce reprezintă o parte substanțială din aportul zilnic recomandat. Data viitoare când îți este poftă de burger, nu te simți vinovat că ai comandat această masă bogată în proteine, ci alege burgeri din Chișinău și plasează comanda prin iFood. Livrăm atât în orașul Chisinau, cât și în suburbiile acestuia. Click pe link  și comanda s-a pornit.

Back To Top